IMG_2898


KÖPVILLKOR OCH INFORMATION
OM VÅR UTEBELYSNING


Våra lampor tillverkas för hand, hos Roger Pradier's fabrik i Frankrike, sedan 1910. Formspråket är original och dess tidlösa design gör valet av lamporna lätta att placera för långsiktiga lösningar. Den fina kvaliteten är utöver det vanliga. De flesta lamporna kommer med 25 års rostgaranti.

Det hantverkmässiga arbetet gör att vi har valt att idag sälja produkterna genom ett personligt engagemang och kontakt med våra kunder för trygga köp.Vi vill på bästa sätt säkra kundens val av den rätta utebelysningen.

BESTÄLLNING
Alla beställningar sker skriftligen per mail - info@alegni.com
Vi besvarar givetvis alla era frågor även per telefon - 0709359686

BETALNING
När ni har lagt en beställning hos oss, kommer ni att erhålla en orderbekräftelse och en faktura på hela beloppet, per mail.
Full betalning skall till vårt bankgiro på fakturan, innan tillverkningen påbörjas. Ordern makuleras om betalning ej har skett inom 14 dagar.

Hos oss gäller inte ångerrätten - alla varor specialtillverkas vid kundens beställning. Betalning av faktura räknas som kundens godkännande av beställningen. Belysningen finns att se i  -  vårt showrum i Sollentuna.
Kontakta oss om ni vill boka ett möte för visning - info@alegni.com

LEVERANSTID
Normal leveranstid är c:a 3 veckor, efter betald faktura.Vi verifierar alltid leveranstiden i samband med fakturering. Befaras längre leveranstid av någon anledning meddelas ni innan fakturering och har då rätt att häva köpet om ni önskar. Leveranstiden accepteras av kunden i samband med betalning av faktura. 

FRAKTKOSTNAD
Frakt ingår i priset från fabriken i Frankrike till vårt showrum i Sollentuna/Stockholm. För er som inte kan hämta på plats, skickar
vi gärna vidare till kund mot fraktkostnad. Priset erhålles först då
leveransen har ankommit vårt showrum. 

ALLA PRISER ÄR INKL. MOMS. 

SKADADE VAROR - det är ovanligt, men om olyckan är framme!
Varor skadade under transporten, ersätts av transportören. Skadan skall anmälas direkt till transportören av kunden/mottagaren, inom 3 arbetsdagar efter mottaget leverans. Foton på skada skall alltid bifogas. Kontaktuppgifter till transportören finns på leveranssedeln, som alltid bifogas och skall signeras av mottagare vid leverans. Vi finns för att hjälpa till!

Ta alltid för vana att inspektera en inkommande leverans medan den pågår och chauffören finns på plats. Om det finns synlig skada på emballaget, be chauffören vidimera detta skrifligt tillsammans med er på den bifogade fraktsedeln!

Defekta varor som uppkommit i samband med tillverkningen ersätts med nya. Vi ordnar med det praktiska. Foton på skada skall alltid bifogas till oss per mail - info@alegni.com

PERSONUPPGIFTSLAGEN - GDPR
Vi lagrar inte våra kunders personuppgifter, all korrespondans sker via mail. Kontakta oss gärna om ni har frågor!